Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

FOTO | Carmen Iohannis joaca tenis de 6 luni, dar niciodata cu presedintele Romaniei. Dupa antrenament, ȋn tribune la Pamira Open

FOTO | Carmen Iohannis joaca tenis de 6 luni, dar niciodata cu presedintele Romaniei. Dupa antrenament, ȋn tribune la Pamira Open

Prima Doamnă a României a fost prezentă ieri ȋn tribune la turneul de tenis Pamira Open 2015, pentru a-l susține pe sibianul Victor Cornea, care a jucat ȋn primul tur al competiției. Din păcate pentru sportiv, susţinerea lui Carmen Iohannis nu i-a adus însă şi noroc, Victor fiind învins, scor 3-6, 6-4, 2-6, de germanul Stephan Hoiss.

Soția președintelui României a fost ȋnsoțită de Marius Vecerdea, antrenorul lui Victor Cornea și instructorul de tenis al cuplului prezidențial. Carmen Iohannis s-a afișat ȋn tribune ȋntr-o ținută sportivă: numai ce ȋși terminase sesiunea de antrenament, supravegheată atent de instructorul de tenis Marius Vecerdea. Dacă se ştie că președintele practică ocazional tenisul ȋncă din 2010, la baza Pamira din Sibiu, Prima Doamnă cochetează cu tenisul de aproximativ 5-6 luni, susținând cursuri de inițiere de două ori pe săptămână, tot la aceeași bază sportivă.

 

DSC 2136

FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului

 

"Se bucură să poată să-l vadă și să-l susțină pe Victor. A venit să joace chiar și ea. Joacă de câteva luni, de aproximativ 5-6 luni, din iarnă. Ȋi place foarte mult. La ȋnceput i-a fost mai greu, dar acum ȋi face plăcere. O dată sau poate de două ori pe săptămână vine și face exercițiu fizic prin tenis. A fost și la meciul de Cupa Davis, și dacă s-a potrivit acum, i-a plăcut să-l vadă din nou pe Victor", a declarat Marius Vecerdea, organizator Pamira Open, pentru Turnul Sfatului.

Deși practică tenisul de aproape șase luni, soția președintelui României nu obișnuiește să vizioneze partide de tenis. "Nu mai urmărește și alte meciuri de tenis. Mai degrabă, domnul președinte vizionează partide, când ȋi permite timpul, bineȋnțeles", precizează Vecerdea.

Conform spuselor instructorului de tenis al cuplului prezidențial, Klaus Iohannis nu a jucat niciodată tenis ȋmpreună cu Prima Doamnă, chiar dacă se antrenează la aceeași bază sportivă din Sibiu.

"Nu joacă tenis ȋmpreună. Joacă ȋmpreună ȋn sensul de paralel. Ȋn general, ȋn tenis, până nu există o apropiere de nivel rezonabilă, e complicat să joci ȋmpreună. Acesta este motivul pentru care nu au jucat. Mai durează cel puțin un an de zile, până când Prima Doamnă poate să se apropie de un nivel ȋn care să joace tenis ȋmpreună cu domnul președinte. Tenisul e complicat ȋn primul an, primii doi ani se ȋnvață un pic mai greu. Cam acesta este motivul", explică Marius Vecerdea.

După câteva ore, Carmen Iohannis a revenit ȋn tribune la Pamira Open, pentru a-l susține pe Marius Vecerdea, care a jucat la dublu alături de Lucian Gheorghe. 

 

DSC 2526

FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului

 

DSC 2034

FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului

 

DSC 2189

FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului

 

DSC 2555

FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului

 

DSC 2496

FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului

 
DSC 2522
FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului
 
DSC 2127
FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului
 
DSC 2138
FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului
 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2941

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

14 comentarii

Laurentiu

Acum 8 ani

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la ***: staf_laurentiu***
Raspunde

kranz

Acum 8 ani

A devenit aristocrata fata servitoarei analfabete.
Raspunde

Gorg

Acum 8 ani

Dar daca in loc de Evian iti luai un Borsec iti cadea fruntea aia prezidentiala?
Raspunde

007,5

Acum 8 ani

\'\'Joacă ȋmpreună ȋn sensul de paralel\'\'.Prin comparatie,\'\'perlele\'\' de la BAC au ajuns in \'\'The dark side of the Moon\'\'.
Raspunde

Unu

Acum 8 ani

Isi dezvolta cultul personalitatii??
Raspunde

brrr

Acum 8 ani

saraca a intrat in pubertate.a intrecut capitolul penibil deja.macar daca si ar schimba dintzii aia si n ar mai zambii k o iapa
Raspunde

kranz de ferentari

Acum 8 ani

bai mirciulica ce nume de sas de balta ai ,ba adevaru ca nu orcine se pricepe la tenis ,asta este sport nobiliar ,tu husane cind in sibiu se facea sport acum mai bine de 200 de ani ai tau de la vale adica din valahia ,traiati in triburi si casele va erau in grote ,ba se vede ca este modesta si nu uita de sibiu ,ce s-a faca se plictiseste ,domnul presedinte are multa treaba la voi la mitici ,s-au nu vezi ce spagu si tunuri au dat ai vostri primari de sector ,cu bani aia sifonati se construia centura bucurestilorpe 6 benzi pe sens si aia comarnic -brasov ,pe care nu o reusiti s-a o finalizati ,pai la jafu facut in visteria tari nu se va face nici in 200 ani ,ba nu te mai uita la gidea ca a devenit penibili dupa ce a pierdut batalia cu ,johannis ,ba lacheu mare este gidea asta ,face breasla ziaristilor de rusine ,ba mai bine statea popa se invrte ,paler in mormint de ce lacheu de presa a lasar ,singuru care i=l intrece este ciuvica o rusine si mascariciu asta
Raspunde

@kranz aka nătângu\' tenisman

Acum 8 ani

Lasa că vă pricepeți voi, echipa, la absolut orice. De la mătreață la bătături, aveți un portofoliu impresionant de competențe.
Raspunde

marginean

Acum 8 ani

o placere sa o privesti, e armonioasa, relaxata, nu ma mir ca presedintele e mort dupa ea! Face cinste tarii si face figura buna in orice situatie, BRAVO!!!
Raspunde

ccc

Acum 8 ani

se vede pe ea ca este crispata si nenaturala si jenant cum se da in spectacol la virsta ei ,d.na ´Basescu a fost o femeie simtita ,distinsa si a facut cinste tarii
Raspunde

vali

Acum 8 ani

subscris la 2,5 si 6,,,,sa se scrie despre ea daca ainfiat un copil ,doi ,asa ca traieste doar pentru ea ,mi-ar fi rusine sa mai apar si in presa ,cinste tuturor mamelor si tatilor care se chinuier cu adevarat sa creasca si sa formeze in conditii extreme copii ,se face propaganda pentru o lume fara valoare ,a banului si distractiei far munca ,rusine
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Corect ,Vali ....ai mare dreptate!
Raspunde

Oda Marelui Conducator

Acum 8 ani

si MUIErii-sii. Heil!
Raspunde

Rectific

Acum 8 ani

*MUIERi-sii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus